5. mars 2008

Planlegge hobbyrom...

Jeg har begynt å planlegge og forberede hobbyrom. Vi har et ekstra soverom som til nå har vært mannens kontor og mitt skroteroterom. Rett og slett et kaosrom - som jeg nå har rydda og fått organisert bort det meste av skrotet fra mtp å lage det om til et hobbyrom/kontorrom for både mannen og meg. Før jeg flytter inn skal det pusses opp og nytt interiør skal kjøpes inn. Har regna litt på det i dag med utgangspunkt i Ikea-katalogen - og jeg får faktisk alt av møblement og oppbevaring for mellom 5- og 10 000, og det syns jeg er veldig bra! Da er alt fra tepper til taklampe iberegna!

Jeg er så gira, og har så lyst til å starte NÅ!!!

Men pengene...hvor skal jeg ta dem fra? Har nemlig ikke med meg mannen på prosjektet enda - han syns det er andre ting som bør tas først her i huset. *mannfolk*

2 kommentarer:

 1. åå, ekke det typisk mannfolk??!

  håper du får overbevist han!

  klem:)

  SvarSlett
 2. har du overbevist han enda eller?? :)
  ha en fin søndag!
  klem:D

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥