23. mars 2008

Spennende påskemorgen!

For en spennende dag!!! Fikk sms av ei venninne som er igang med fødsel akkurat nå!!! Regner med at det blir å lage barselkort utover dagen! ;)

Vi har tilbrakt et par dager på hytta i påska. Deilig å komme seg vekk litt, og alltid godt å komme hjem igjen også. Rart det der. Har blitt vintervær plutselig også, så det var ganske kaldt. I dag var det nesten 7 kuldegrader her - det har det knapt vært tidligere i vinter. Typiska at vintern kommer nå som våren så smått har starta. Vi har masser av krokus, blåveis og snøklokker i bedene våre for tida - de får seg vel kanskje en knekk nå de...

Har prøvd å komme ordentlig i gang med scrapping, men det går litt trått for meg. Har meldt meg på i 100-klubben på scrapping.no da, som innebærer at man har mål om å lage 100 LO'er i løpet av året. Det blir veldig tøft å nå det, men jeg har lyst til å prøve. Hittil i år har jeg lagd 9 stk. Trodde egentlig ikke at det var så mange jeg, men det var det jammen.

Glemte minnekortet til fotoapparatet da vi reiste på hytta i påska da - URUTINERT!!! Var jo SÅ mange fine motiver jeg gikk glipp av. :(

Men jeg har nok annet å scrappe, så det er bare å sette i gang. Kortlaging skal jeg legge bort litt har jeg tenkt, bortsett fra konkurransebidragene. Føler at konkurransene har gjort at jeg lager kort bare for å lage, og da blir det ikke like personlig og egentlig ikke alltid like bra syns jeg...


Jeg vant forresten en konkurranse på scrapping.no forleden. Vi skulle lage kort av noe av søplet vårt. Sånn ble mitt bidrag:

2 kommentarer:

  1. Du har et stOOOrt talent hannemor!!

    SvarSlett
  2. Utrolig morsomt og kreativt kort! Min favoritt! :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥