3. april 2008

Scrappe/stempelmesse på Lillestrøm!

Nå begynner det å nærme seg Stempelscrap-messa på Lillestrøm. Denne går av stabelen siste helga i april, og jeg gleder meg til å delta for første gang. Blir spennende - og jeg håper at jeg kan kose meg og shoppe litt den dagen. Ser veldig fram til det! :) Har fått innvilga barnefri av mannen, og alt er tilrettelagt for en skikkelig kosedag!

Jeg tenker på hva jeg har lyst til å kjøpe meg - om jeg klarer å spare meg noen kroner da - og har kommet opp med ei lita liste. Tror det er lurt med ei liste, for ellers tror jeg at det blir vanskelig å få shoppa noe når det er så mye samla på ett sted. Et lite budsjett må man nok også ha, hehe.

Jeg ønsker meg i hvertfall veldig et album til LO'ene mine. Det jeg har nå er et stygt Nille-album, og en veldig midlertidig løsning.

I tillegg har jeg lyst på en sirkelkutter.

"Bind it all" ønsker jeg meg også, men det tror jeg nok ikke at jeg kommer til å ende opp med uansett...men jeg tenker stadig på det likevel.

Thickers har jeg lyst til å kjøpe, samt noen Primablomster jeg har sikla lenge på.

Vet jeg har mer på lista, men akkurat nå kommer jeg ikke på det...så da får jeg bare si:


TO BE CONTINUED...

1 kommentar:

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥