17. mai 2008

Bestillingskort - tag-bok-kort:

Jeg fikk en bestilling på et tag-bok-kort med CSI:Miami-tema. Det var skikkelig utfordrende og veldig moro - men jeg kunne ønske at jeg kjente litt mer til serien for å ha litt mer følelse for hva som skulle være med. Men jeg ble ganske fornøyd, og håper at mottakeren og den som bestilte det også er det. :)


2 kommentarer:

  1. gosh.. for et vanskelig oppdrag!! CSI Miami team.. synes du løste oppgaven godt jeg! masse farger og liv iallfall

    SvarSlett
  2. Ja, det var en utfordring det der - særlig fordi jeg aldri har sett CSI:Miami. Og som du vet - gult er ikke helt min gate. Men jeg tror kortet ble bra - fikk i hvertfall gode tilbakemeldinger fra hun som oppdraget kom fra! :D

    SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥