13. mai 2008

Jeg har fått en award av Linda!
Tusen takk, Linda - det satte jeg pris på!!!

Jeg forstår det sånn at jeg får lov til å gi awarden videre til noen som fortjener den, og det gjør jeg med glede! :)
VyanMica - du fortjener denne awarden på alle mulige måter - du er inspirasjonen min, og jeg setter pris på å ha blitt kjent meg, og gleder meg til å sette i gang en ny runde med kort-utfordringer på scrapping.no sammen med deg etterhvert!

HEIMLAGA

2 kommentarer:

  1. å guh så hyggelig :D så uuutrolig hyggelig da... Nå ble jeg veldig rørt her :DDDD Tuuusen hjertelig takk Hanne. Har hatt scrappesperre lenge, men i dag har jeg faktisk fått laget flere kort som jeg har blitt fornøyd med, følte det på meg at det ble en veldig god dag :D Jeg er veldig glad for å ha blitt kjent med deg også! Du virker til å være et helt fantastisk menneske, - og kortene dine er helt vidunderlige :O) Reiser til Glastonbury på mandag, men når jeg er tilbake kjører vi kort-o-mania for fullt igjen, og jeg gleder meg enormt :O) Ha en nydelig dag videre :O) Smil og solskinn fra Vyan Maria

    SvarSlett
  2. GOD FERIE DA!!! :D

    Og så gleder jeg meg stort til du er tilbake igjen og håper vi får masse moro med K-O-M! Er glad for å høre at scrappesperren din er over, blir moro å se hva du har kreert denne gangen! <3 <3 <3

    SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥