13. juni 2008

Bursdagskort:

6 kommentarer:

 1. Lekkert ;-)
  Hilsen Camilla

  SvarSlett
 2. Nyydelig kort!! Herlige farger :)
  Ha en flott helg videre.

  SvarSlett
 3. Takk for at dere titter og legger igjen en kommentar, jenter! Det setter jeg pris på! :)

  Jeg blir ikke helt fortrolig med det kortet - så nå har jeg tatt av teksten. Og satt den på igjen. Flere ganger. Hehe. For øyeblikket er den på. Men "med" er på linje med det andre...

  SvarSlett
 4. Det har vært en del googling. Først måtte jeg endre på den html-koden for å få 3 kolonner. Bakgrunnen er et mønsterark fra MME som også er lagt inn i html-koden. Linkene er det bare å kopiere, samt at man må ha ei kode der også. Bare send meg en mail om du vil ha koden for de linkene (f.eks pencillines)

  SvarSlett
 5. Heeeei Hanne,
  så dumpet også jeg innom bloggen din :)
  For noen utrolig kort du lager! de er rett og slett nydelige! Herlige farger og flott stæsjet!!! Et slikt henger jo her hos meg nå, slik at alle som kommer og går får sett slikt nydelig håndarbeid;)
  Ha en skikkelig fin dag.
  Klem fra Idril

  SvarSlett
 6. Så hyggelig, Idril, at kortet falt i smak! :)

  Og så var det moro å se deg titte innom bloggen min også, selvom det tok litt tid før jeg oppdaga det... ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥