10. juli 2008

.En kunstner i fri utfoldelse...

Det er jo for det meste kort jeg lager, men jeg prøver også å ta ekstra vare på en del bilder av Hans Oskar sånn at han skal få et fint album å bla i når han blir større og har moro av sånt. Og så er det en ålreit avveksling å scrappe bilder i blant.

Dette er en LO jeg lagde som en del av søknaden til Designteamet til DinHobby.

5 kommentarer:

 1. wow hanne :O)))) denne var kanonfin :O) likte oppsettet utrolig godt, og så fargerik og hærlig :O) og så søt han lisjen din er <3 en liten kunstner :O)
  vet du forresten hva jeg fant i dag? en brideri og strikkebutikk med et sykt flott utvalg av blonder og bånd :O) skal ta bilde av hva jeg kjøpte og vise deg, ah det var så mye hærlig der <3 håper du har en hærlig hærlig torsdag :D stor klemmmm vyan maria

  SvarSlett
 2. Tusen takk for at du titter innom bloggen min med sånne koselige kommentarer, Vyan Maria! :D

  Og så FLOTTERS med blonder og bånd - gleder meg til å se!!!

  *KLEM*

  SvarSlett
 3. Så flott, han vil nok sette pris på det når han blir større.
  Fortsatt god sommer ;-)


  Må bare si at foreldrene mine har kortene stående fremme på en skjenk i spisestuen, de syntes de er så flotte og dekorative :-)

  Hilsen Camilla

  SvarSlett
 4. Heisann Hanne, gratulerer som DT! Den LO'en var skikkelit tøff, stilig den kanten rundt! Utrolig flotte krot du lager også. Tror ikke jeg har vært innom her før, men linker til deg få finner jeg hvertfall tilbake hit igjen!

  Ha en finfin dag!
  Stine :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥