3. august 2008

For en ÆRE!!!

Jeg er så heldig å ha blitt plukka ut til FAB 5 hos 2 Sketches 4 You denne uka! Det var virkelig moro, og veldig uventa!

Takk til alle som er innom bloggen min for tida, det setter jeg veldig pris på! :)

Thank you so much for visiting my blog! <3

7 kommentarer:

 1. Gratulerer Hanne <3 (stor klemm) Jeg var innom og såg på kortet ditt, og sammenlignet med de andre bidragene som var med, så må jeg bare legge til at dette var veldig veldig VELFORTJENT!!!!! <3 Du er i en helt egen klassefor deg selv i kortlaging <3 En av norges dyktigste kortlagere og min favoritt-kortiz *:D* Ønsker deg en fantastisk god uke!!! Megaklemm fra VyanMaria

  SvarSlett
 2. Du er bare så herlig, VyanMaria - tusen takk for de gode ordene! Jeg setter veldig pris på deg og for at du er så flink til å gi meg positive tilbakemeldinger og følger med på det jeg lager. Jeg kjenner at det er så verdifullt for meg!

  Stor klem til deg også

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye!!!!:)
  Du lager utrolig nydelige kort!!:)

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse! Du lager jo så utrolig mye flott, så det skulle bare mangle... ;)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Du lager så nydelige kort at jeg ikke har ord!
  Sommeren har gått for fort, så jeg håper vi kan få til et trett i løpet av høsten.
  Klemfra Lise-Beate

  SvarSlett
 6. Heisann Hanne! Gratulerer, måtte inn å titte-kortet var skikkelig flott!

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥