13. august 2008

Kort-O-Mania-bidrag uke 11:

Her er bidraget mitt til nest siste uke av sommerens Kort-O-Mania.Det blir lite blogging på meg for tida - i tillegg til problemer med å komme inn i blogspot-blogger, har jeg heller ikke så mye tid til overs. En del DT-oppdrag jeg må ha klart snart, og noen bestillingskort i tillegg.

Så derfor blir det få innlegg postet både her og i andres blogger, men jeg kommer sterkere tilbake! ;)

Tusen takk til alle som titter innom og kommenterer - jeg er helt overveldet jeg! <3

Thank you so much for visiting my blog! <3 <3 <3

3 kommentarer:

 1. Nydelig kort!!! Utrolig flotte farger på det!!!:)

  SvarSlett
 2. et av de fineste korta jeg har sett. Hadde jeg funnet det i butikken, hadde jeg kjøpt det, selv om jeg lager kort selv :D Ingenting kan måle seg med det du lager i mine øyne, du er min favoritt-kortis nummer 1 :D <3 *kjempestor klem* med ønske om en fin dag!!!!! VyanMaria

  SvarSlett
 3. Kjempefint Tilda-kort :)

  Håper det er greit at jeg la inn bloggen din i linklisten min:
  http://www.barnemix.no/scrapping/blogger.php

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥