11. september 2008

Et bursdagskort:

Jeg lager mengder med kort - men jeg har aldri noen når jeg trenger et...så nå har jeg lagd noen helt generelle, enkle bursdagskort. Det kan være kjekt å ha på lur! ;)

Viser fram innsiden av kortet også denne gangen. Det er noe jeg sjelden gjør - både fordi jeg ikke orker å ha så mange bilder, men også fordi det ikke alltid skjer at kortene blir pynta inni. I hvertfall ikke konkurransebidragene. ;)5 kommentarer:

 1. Nyyydelig som ALLTID Hanne <3 <3 <3 Og flott matchende innside. Jeg har samme problem. Får meg ikke til å lage opp kort før jeg virkelig trenger et, og da er det alltid i siste liten *lol* :D Skjønner det ikke, for det er jo så gøy å lage dem... Good to be back in scrappeland, savnet å scrappe i England,, men fikk heldigvis en scrappeøkt med to av tenåringsjentene i familien. Hadde besøk av de for et år siden og holdt scrappekveld for de, og jaggu holder de på enda :O) Det synes jeg var skikkelig moro :O)

  Håper du får en flott torsdag Hannemor *kjempestor klemmm* VyanMica

  SvarSlett
 2. Nydelig kort! Jeg har også sånne skippertak hvor jeg bygger opp et lite kortlager. Blir mest babykort, bryllupskort og bursdagskort... :-)
  Når jeg tenker meg om, mangler jeg noen "god bedring"-kort... *rusler inn i hobbykroken min for å fikse noen* :-)

  SvarSlett
 3. Nydelig kort!!! Du er utrolig flink!!:)

  SvarSlett
 4. Nydelig kort du har laget!

  SvarSlett
 5. Heej hannemor!
  så fin bloggen di har blitt..
  lenge siden jeg har vært innom nå,
  men nå har vi endelig fått internett hjemme!!
  håper alt står bra til med dere!
  klem:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥