1. september 2008

Har tatt en liten pause...

...iom at det er "ferie" i Kort-O-Mania fram til slutten av september. Har vært en del annet som har skjedd de siste ukene også, så det har ikke vært så mye tid til å sitte i scrappekroken min. Gleder meg til høsten nå kjenner jeg, med mørke kvelder hvor man kan sitte inne med god samvittighet. Har meldt meg på Scrappekrigen på scrapping.no, så utover høsten blir det både Kort-O-Mania og Scrappekrig (selvom jeg ikke forventer å være med så lenge i krigen akkurat. ;) )

I tillegg er det andre spennende ting på gang framover, som jeg gleder meg over - og så er jo "Torsdagsklubben" godt etablert nå - med scrappekveld den første torsdagen i hver måned.

Det er deilig å fylle hverdagen med så mye koselig!

1 kommentar:

 1. Hei!
  Her kan jeg nok hente mye ideèr og inspirasjon etterhvert. Du er kjempeflink! Er stadig inne å ser på bloggen din.

  Har fått meg en egen blogg nå, og et håp om å få gjort litt kreativiteter selv.

  Stor klem!

  Lise

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥