21. oktober 2008

OJ - en andreplass i runde 2 av Scrappekrigen...

For moro skyld slang jeg meg med i Scrappekrigen på scrapping.no - moro å prøve litt annet enn bare kort-konkurranser. Var på nippet til å ryke ut forrige uke, men denne uka klamra jeg meg fast og fikk en andreplass, faktisk. Veldig moro, men veldig uventa!

5 kommentarer:

 1. Å, den var jo utrolig nyydelig!! Så herlige farger og kjempeflott pyntet!!!

  SvarSlett
 2. Denne var utrolig flott!!!:) Kult bilde!!:)

  SvarSlett
 3. Kjempefin - fikk min stemme :)

  SvarSlett
 4. wæææ!!! denne stemte jeg på i krigen :D Visste ikke det var ditt, men kjenner igjen stilen nå :D gratulerer med 2 plass :D meget velfortjent!! Nydelig bilde og nydelig LO. Elsker fargebruken :D smask!

  SvarSlett
 5. Nydelig LO;) Har gått glipp av denne avstemminga jeg :(
  Klem fra mettepip

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥