4. november 2008

Mitt bidrag 4. runde av Scrappekrigen:
Jeg er så glad i dette bildet. Det er utsikten fra hytta vår. Det kommer ikke så godt fram på skjermen, men ved vannkanten står mannen min og sønnen vår ved båten. Syns bildet inneholder så mye av det jeg setter mest pris på i livet mitt.


Takk for alle stemmene bidraget mitt fikk - en tredjeplass i gruppa mi ble det, og jeg er med enda en runde! :D

4 kommentarer:

 1. Denne var virkelig nyyydelig!!!! Både i tema og utseende.. <3 Jeg stemte på den, og nok en gang: jeg ante ikke den var din... *lol* Er så kul måte å ta vare på og huske de tingene som virkelig teller... Jeg er så vidt i gang med litt julekort her, men merker at jeg er litt ute av trening :D Håper tirsdagen din blir fylt med glede og solskinn!!! GID snuppa *storklemm* VyanMica

  SvarSlett
 2. Så nydelig denne var. Så varme fine farger og stemningsfull. Jammen har du blitt en racer på scrapping også;)
  Ha en fin tirsdag, - nå er det ikke lenge igjen til treff!
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Kjempe lekker Lo du har laget, nydelig bilde og mange fine detaljer.

  Gro.

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥