25. november 2008

Oppgave 7 i Scrappekrigen:

Dette var et bidrag lagd i siste liten - og jeg stressa med å få låne et kamera så jeg fikk fotografert og levert til tida. Var forberedt på at dette var avskjedsbidraget mitt i høstens Scrappekrig, men jammen kom jeg meg helskinna gjennom denne uka også!

Nå er det bare 12 av 110 deltakere igjen, og det er virkelig hard konkurranse! Jeg er bare himla fornøyd med at jeg har fått være med så lenge. Fra nå av er det bare bonus om jeg kommer videre!

6 kommentarer:

 1. Du Hanne, du er så utrolig kreativ! Tenk å komme på å putte bark på en LO! Tenkte vel at den her var din! Utrolig stilig asså!!!

  SvarSlett
 2. Så flott!
  Skal se du vinner hele krigen! ;-)

  Klemmer

  SvarSlett
 3. Var dette din! Hadde det litt på følelsen ja. Så utrolig kreativt og flott med barken;) Synes det er så fint at noen gjør ting litt annerledes. Fullt fortjent at du er med videre. Heia, heia sier nå jeg.
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 4. Så stilig med bark på!! Gratulerer med å ha kommet så langt i scrappekrigen!!

  SvarSlett
 5. Godt Nytt år! Har vært på besøk i bloggen din, her var det mye flott. Stikker gjerne innom igjen.

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥