13. november 2008

Scrappeligaen er i gang!

...og bidraget mitt ble stemt fram til en andreplass (slått med 1 stemme) og 9 poeng denne første uka! Så moro! Det er supert å være med på både krigen og ligaen - får jo unna så mange bilder og jeg må tenke scrapping hele tida. Tror det er veldig lærerikt. Og jeg blir mer og mer glad i å scrappe LO'er også.

Bidraget mitt denne uka var med bilde av gutten min som var syk for et par helger siden, omgangssyken for første gang, stakkar...

6 kommentarer:

 1. Denne var skikkelig lekker!!! En flott LO!!!:)

  SvarSlett
 2. Dritlekker LO!!!! :D
  Måtte bare løpe inn og gi deg en stoooor klem og takke deg for den kjempekoselige kommentaren på bloggen min *smelte* Du varmer mitt kreative hjerte :D Det er godt å få tid til å være kreativ igjen. Ikke kommet så godt igang med kurset enda, men lover å presentere endel goodies iløpet av helga!!!! Følg med :D Det er et utrooooolig inspirerende kurs!!! Noe av det kuleste jeg har vert med på noensinne :D
  Smil og solskinn fra VyanMica :O)

  SvarSlett
 3. Ååååå.... ikke godt å være syyyk.... Men det var en lekker LO!!!

  SvarSlett
 4. Lekker Lo...

  Innom nå for å gi deg en award...sjekk den ut i bloggen min..

  SvarSlett
 5. Stämpelbodens DT var här å spanade!
  Kolla in vår inspirationsblogg om du vill veta vad vi spanar efter...
  http://stampelbodens.blogg.se/

  SvarSlett
 6. Elsker denne LOen <3 Se i bloggen min forresten!!! :D Håper du får en nydelig dag!!! Klem VyanMica

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥