10. januar 2009

Moro med ATC!

Veldig moro med ATC-utfordringene fra Art Pieces! Litt knapt med tid har det vært denne uka - eller, jeg har ikke prioritert denne utfordringen fordi det er en del annet som måtte gjøres unna - men jeg har da lagd en ATC, og temaet denne uka var "vinterminner". Jeg ville lage et kort som var "oppsummerende" for scrappinga mi vintern'08 - og da ble det naturlig å bruke papir fra 3ndy Papir, bling fra prima og chipboard-hjerte fra Heidi Swapp. Ellers har pussepapiret vært flittig brukt, og det var intet unntak på denne ATC'n.

8 kommentarer:

 1. Så nyydelig ACT kort!
  klem Anne

  SvarSlett
 2. Så fint at du tok deg tid, og du har jo levert med god margin, da. En nyydelig atc!

  Klemmer

  Lise

  SvarSlett
 3. Lekker ATC!!! Mange flotte detaljer og nydelige farger!!

  SvarSlett
 4. åh..... denne var bare sååååå nydelig.

  SvarSlett
 5. Dette er aldeles nydelig laget. Kjempesøt ATC :)

  Klem fra Joanna

  SvarSlett
 6. Den ble nydelig!!! Fine detaljer som jeg ble sittende en stund å se på!

  Takk for at du deltar!


  Klem, Gro

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥