15. januar 2009

My Scrapzone...

Endelig har jeg fått en egen scrappeplass! Til nå har jeg scrappa i spisestua, og det har fungert greit, men det har vært begrensa hvor mye utstyr jeg har hatt lett tilgjengelig, og jeg har lenge ønska meg en egen scrappeplass. Vi har rommet tilgjengelig og jeg har planene klare, men oppussinga lar vente på seg - må ha litt mer penger å rutte med først. Møblene har jeg hamstra litt etterhvert, og etter en tur på IKEA tidligere i uka så bestemte jeg meg! Skitt heller, det gjør jo ingenting om ikke rommet er oppussa - hovedsaken er at jeg får meg en god arbeidsplass. Og nå er den en realtitet.

Dette er veldig midlertidig, og jeg har ikke alt på plass helt enda - men dette er virkelig noe som er veldig etterlengta, og jeg kjenner på en måte at jeg har fått ro i scrappesjela mi nå som jeg har alle scrappesakene mine samla på ett sted, og i umiddelbar nærhet til der jeg sitter og jobber.

Så folkens, her er "My Scrapzone"5 kommentarer:

 1. Hei!
  Så fint et rom du har, og veldig ryddig og delikat. :-)

  SvarSlett
 2. Så fint rom du har fått deg Hanne! Du virker veldig ryddig og organisert! :)

  SvarSlett
 3. Så fint scrapperom, skjønner godt at du koser deg der =)

  SvarSlett
 4. Så heldig du er som har fått deg et eget rom Hanne!!! Misunnelig nå asså!!! Jeg trenger jo bare kjøpe meg et hus før jeg får til det der. *dåne*

  SvarSlett
 5. Hei snupsi :D Forr ett utrolig koselig scrapperom du har fått deg. Er det alltid såå ryddig eller? *lol* :D Jeg er litt misunnelig .. <3 Tenk å få sitte her å scrappe sene vinterkvelder... For et paradis å ha sitt eget lille stille sted med alt innen rekkevidde :D
  Håper du får mange gode stunder her!!! kjempestor klem VyanMica

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥