15. februar 2009

En liten eske...

Fikk masse inspirasjon av Jossa som hadde laget en søt liten eske til søsteren sin. Den måtte jeg også prøve meg på, og dette ble resultatet. Det var veldig enkelt og veldig moro å lage den!
7 kommentarer:

 1. Så lekker den var Hanne!
  Hadde jeg laget en sånn en så hadde jeg nok ikke klart å gi den fra meg! ;o)
  Klem

  SvarSlett
 2. Så nydelig boks Hanne <3 *som alltid fra deg* :D Du vil alltid være min favorittscrapper du, vet du :O) Måtte bare inn og ønske deg masse lykke til med kortomania. Du må ikke tenke så mye på at jeg ikke er med, for jeg synes det er helt fantastisk at konkurransen kan fortsette og at du tar på deg jobben med det. Og kjempeflott av Maria å stille opp.:) Stor klem og god uke til dere begge *smask* love*vyanmica

  SvarSlett
 3. Så utrolig vakker denne boksen er! Jeg er helt stum av beundring :O)

  SvarSlett
 4. Se der,ja....så nyyyydelig den ble!
  Vet ikke om jeg tør vise min eske igjen nå, etter å ha sett din :)

  Klem Jossa

  SvarSlett
 5. gud,denne esken var nydelig.
  og takk for en fantastisk reise i din blogg.
  kommer igjen ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥