4. februar 2009

En ny nettbutikk:

I går kom jeg over en ny nettbutikk som driver med formidling av hjemmelagde kort og salg av diverse produkter til scrapping og smykkelaging. Jeg syns dette er et supert tiltak, og jeg håper at SILISIUM vokser fort og mye sånn at alt det som blir lagd rundt om kring kan komme andre til glede og nytte.

Ta en titt i butikken og i bloggen www.silisium.org/blog for å lese mer om dette nye, spennende!

Det ligger også en flott blog-candy i bloggen for dem som ønsker å være med på å spre nyheten om Silisium! :)

Det blir spennende å følge med videre!

2 kommentarer:

  1. Tusen takk for en fantastisk hyggelig tilbabkemelding! Det setter jeg veldig stor pris på!

    SvarSlett
  2. Det er så flotte loer i dejlige farver og jeg synes din måde at anbringe tekst på er helt supert

    SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥