4. februar 2009

En nydelig LO jeg fant i bloggen til Melissa Frances:

Jeg var innom bloggen til Melissa Frances, og der fant jeg denne utrolig flotte LO'en. Det er noe av det nydeligste jeg har sett, og jeg kunne virkelig ønske at jeg kunne scrappe på den måten.

Jeg fikk lyst til å legge LO'en her som en liten inspirasjon - for etter å ha sett lenge og vel på den, og så fikk jeg noen ideer i hodet mitt om å scrappe noen gamle bilder av besteforeldrene til sønnen min. Min svigerfar døde da gutten min bare var noen måneder gammel, så de fikk aldri bli kjent. Jeg tenker at det kan være koselig for gutten min, når han blir eldre, å ha noen bilder av besteforeldrene sine i albumet sitt - så han kan lære dem å kjenne litt på den måten. Jeg fikk også en ide om å lage et lite minialbum med bilder og litt informasjon om oldeforeldrene. Det er også noe som kunne vært koselig å ha syns jeg selv, og håper kanskje at gutten min også vil sette pris på det en gang.

Og her er altså det som inspirerte meg og satte disse tankene og ideene i hodet på meg - bare nyt det - det er så vakkert:

1 kommentar:

  1. Den var veldig flott, ble nesten glad når en ser på den. Fikk også noen ideer selv, har aldig prøvd meg på LO men det er vel snart på tide. Takk for ideen!

    SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥