11. februar 2009

Jeg lar meg stadig imponere...

...av bibbi og hennes utrolige dillerier...Når jeg ser på det hun lager så tenker jeg at det er så vakkert - og så genialt. Ja, genialt er ordet...bibbi regelrett tryller med papir og pynt, og det er en nytelse å se på det hun lager syns jeg.

Hvis du ikke har titta i bloggen hennes enda, så oppfordrer jeg deg til å gjøre det nå! Bibbis dillerier


Jeg har lagd et kort i kveld, med inspirasjon nettopp fra bibbi - ja, jeg kalte det en lift helt til jeg skulle pynte litt, da ble det vel ikke en 100% lift, men i utgangspunktet og i hovedtrekk er det altså et forsøk på å lage kort på bibbi-vis. De ser kanskje forholdsvis "enkle" ut ved første øyekast de vakre kortene hennes - men det er de absolutt IKKE. Ikke nå man skal prøve å kopiere i hvertfall. ;)

Men jeg har gjort et redelig forsøk, selvom det ikke ble så veldig "bibbisk"... ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥