25. mars 2009

Et grønt kort...

Forrige ukes oppgave i Kort-O-Mania var å lage et helt grønt kort. Og dette var mitt bidrag. Det er moro å jobbe med kun en farge syns jeg, det skal jeg driste meg til å gjøre igjen.
Motivet er fra Sugar Nellie.

7 kommentarer:

 1. Det var et kjempeflott kort, er så flott å bruke bare en farge. :-)

  SvarSlett
 2. Så flott det ble med bare en farge!

  SvarSlett
 3. super flot kort ser godt ud at det er holdt i grønlige farver

  SvarSlett
 4. Omg! Dette var fantastisk nydelig! Hadde aldri trodd et kort kunne bli så vakkert med bare en farge <3 hææærlig. Oppgaveide til kortomania? :D Og du? Så fine kort du har med i Ett trykk, spesielt det grønne gratulererkortet *elsk* Jeg har netopp stått opp etter å ha sovet og drømt rare historier i 15 timer. Dessverre like trøtt som da jeg la meg, så her blir det en stille rolig dag også i dag :D Ønsker deg en fortsatt fin onsdag snuppa! Kjempestor klemmm

  SvarSlett
 5. Nydelig kort Hanne. Gratulerer med en velfortjent seier!
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 6. Kjempeflott kort:-) Å lage kort i kun ein farge må eg og prøve meg på....

  Siri

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥