2. mars 2009

Jeg må stadig prøve noe nytt...

...men denne gangen er det vel kanskje å overdrive når jeg kaller det noe nytt? Distress Ink er jo på ingen måte nytt, men det er nytt for meg når det kommer til fargelegging av stempeltrykk. Nytt og uvant. Jeg har stort sett fargelagt med vanlig akvarellmaling i skrin, og syns det har fungert mer enn godt nok. Veldig lettvindt og gir et helt ålreit resultat. Men så er det dette med å prøve noe nytt da. Som "alle" har. Og derfor endte også jeg opp med disse 24 små flaskene med blekk jeg også.

Har testa dem ut så smått, og har til nå fått til kun ett trykk som jeg syns jeg kunne bruke på et kort. Så her må det masse øvelse til framover for å få det beste ut av blekket! Trykket jeg har malt er fra Sugar Nellie, og jeg tar nok ikke veldig feil om jeg sier at disse Sugar Nellie-stemplene kommer til å bli mine nye favoritter når de dumper ned i postkassa mi. Kanskje Distress Ink også blir en favoritt?
Ellers legger jeg stadig nye blogger til i blogg-lista mi. Jeg blir helt matt av begeistring når jeg ser alt det vakre folk lager, og ikke minst av hvor vidunderlig kreative mange er! ♥ ♥ ♥

5 kommentarer:

 1. Å så nydelig det var!

  SvarSlett
 2. så nydelig kort og det motivet var jo bare så søtt :o)
  Ang. kalenderen så er det årets kalender og jeg har den hengende på veggen her ...lager sidene etterhvert og to mnd om gangen. baksiden av mars er februar så jeg har kalender på hver side når året er omme.
  Takk for hyggelig kommentar i bloggen min.
  klem Anne

  SvarSlett
 3. Dete var aldeles nyyydelig! Skull eikke trodd du nettopp hadde fått blekket!!! Det tok en stund før jeg ble glad i å male med Distress, men nå ELSKER jeg det!
  Og Sugar Nellie'ene er jo bare helt herlige. Noen av favorittstemplene mine er det. Så nå venter jeg bare på at de nyeste Gorjuss stemplene skal dale ned i postkassen min!
  Ha en flott uke!
  Klemmer fra Kristine

  SvarSlett
 4. Å det er bare så sødt

  SvarSlett
 5. Skulle ikke tro du var nybegynner med distressen, nydelig malt motiv!
  Og så flott kortet ble med motivet på, flott oppsett :o)

  ha en flott uke!

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥