15. april 2009

Det går litt i rykk og napp...

...og for tiden er det kun kort jeg lager. Fotograferte litt i påska, men LO-scrapping frister ikke akkurat nå. Det er kanskje fordi Kort-O-Mania pågår på scrapping.no, sånn at det automatisk blir mest fokus på kort.

Her er et par kort jeg har laget i det siste:På dette kortet har jeg brukt et av mine nye favoritt-stempler, et stempel fra Tim Holtz Stampers Anonymous. Fugler er visst veldig trendy for tiden, og selvom jeg ikke er så veldig glad i fugler, så blir jeg påvirka av trendene jeg som de fleste andre. ;)

Papiret jeg har brukt - kun ett faktisk - er fra DaisyD's "Modern Romance"-serie.

Dette kortet kosa jeg meg veldig med når jeg lagde. Det er veldig enkelt og veldig lite avansert, men det var moro å bruke litt tid på dekorasjonen på forsiden. Har brukt retro-flower-punchene mine. Blomsten er i mange flere lag enn det som vises på bildet, så den bygger ganske mye. Veldig overkommelig å lage kort i 10x10cm-format - da går det kjapt å dekorere både forside og innside. ;)

Har brukt et stilig mønsterark fra BoBunny, tekst-stempelet på forsiden er fra Norsk Stempelblad og tekststempelet inni kortet er fra Stempelglede.

3 kommentarer:

 1. Oi♥ For noen annerledesse og fantastiske kort :D Begge to *smiler fra øre til øre* Bloggen din er bare helt rå :D Takk for at du tipset om scraptoppen. Har registrert Heimlaga der nå :O) Holder på å lage til en norsk kortblogg, som kun er norsk og kun er kort, for den andre bloggen har så mye annet, og er mer internasjonal og jeg kommer til å ha mye annet der enn bare kort... Kommer til å legge ut info på heimlaga når den er klar... Må komme igang igjen med kortene. Svinger veldig med stoffskiftemedisinene, og er i veldig ujevn form, for tiden - så er ikke mye som skjer. Men jeg merker at jeg er klarere i hodet og det er fantastisk bare det :)
  Må bare få lov til å takke deg for den fantastisk koselige hilsenen i bloggen min også og gi deg en store klemmm *klemmm* Håper du har hatt en avslappendes og flott påske :) VyanMica

  SvarSlett
 2. Hvor er de bare kanon flotte og ja lidt anderledes end man er vant til at se. fantastiske

  SvarSlett
 3. Jeg må innrømme at det øverste kortet ble min klare favoritt! Jeg synes det er utrolig nydelig. Men det andre kortet er også flott, med nydelige farger og flott pynt. Du er så flink :O)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥