11. april 2009

Påskeferie...

Så deilig med noen ekstra fridager i april - nå har våren virkelig kommet, og vi nyter påskedagene til det fulle. Har vært på hytta i et par dager og nå er vi hjemme igjen og skal feire resten av påska her. I kveld er det duket for Poirot - gleder meg masse! Jeg er en skikkelig Poirot-fan!


Har ikke blitt så mye kreativt i påska, har laget et par kort som jeg ikke har fotografert enda, men jeg kan vise fra mitt forrige bidrag til Kort-O-Mania som er et konfirmasjonskort.


2 kommentarer:

 1. Velkommen hjem fra hytta Hanne!
  Kortet ditt er nydelig som vanlig:)
  Kos deg med Poirot!
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Velkommen hjem fra hytta. For et fantastisk nydelig kort. Kos dere den siste dagen i påska og. Klemmer fra oss i Namsos.

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥