26. mai 2009Det merkes at den vannkopper-syke gutten min er på bedringens vei - i dag har jeg faktisk fått noen stunder ved scrappe-plassen min mens han har lekt for seg sjøl. Det er godt for både liten og stor! ;)
Fant enda et fint K&Company-ark her i ettermiddag, så da ble det enda et kort. Også denne gangen med motiv fra Minne-hjørnets utklippsark. Ellers er det Prima perle-swirl og Hydrangea og blonde på kortet. Tekstfeltene inni kortet er Label 4 fra Spellbinders.

8 kommentarer:

 1. hei på deg :) hvordan gikk det med kortomania? mange deltagere? og hvem vant? :) de er så nydelige de siste kortene du har laget, spesielt dette siste er helt rått, måten du har satt sammen og farger og pynt på *elsk* vet du hva? jeg har bestilt den nye epic six maskina til cuttlebug, gleder meg til å prøve den, men vet ikke når den kommer til butikken enda :) håper du har det fint :) tenker ofte på deg. kjempestor klemm vyanmica

  SvarSlett
 2. Nyyyyydelig kort du har laget *sukk*

  SvarSlett
 3. Lekkert, rett og slett. Og fortsatt god bedring til godgutten.

  Klem ;-)

  SvarSlett
 4. Nostalgisk, og aldeles nyyydelig!

  SvarSlett
 5. super flot kort i dejlige farver og fint pyntet

  SvarSlett
 6. Så søtt og romantisk kort!!
  Nydelig!!
  God bedring til den lille!!

  SvarSlett
 7. Tusen takk for koselige tilbakemeldinger! :)

  Vyan - motivet på kortet har jeg fått av deg, så jeg tenkte på deg når jeg lagde det! ♥

  SvarSlett
 8. Hei Hanne! Så hyggelig at du fant bloggen min!:) Ja,jeg regner med å dra på Ski-treff i oktober. Vi er 2-3 stykker som iallefall nå har planer om å bli med dersom det ikke kommer noe EKSTREMT VIKTIG i veien,hehe!;)Har vært så knall kos på de to andre helgene i Ski!:) Så flotte kort du lager! Nydelige disse siste jeg akkurat så på!;)Litt stressa nå,skal på jobb,så jeg kommer og snoker mer her seinere!;)Artig å få inspirasjon av andre!:)Ha en fin pinse! Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥