10. mai 2009

Et kort til en gutt på 9 år...

Vi har feiret fetteren min på 9 år i dag, og han måtte jo selvsagt få et håndlaget kort av meg. Jeg er dårlig på å ha kort til anledninger hvor jeg trenger det, så dette kortet lagde jeg i natt...at jeg aldri lærer...SÅ mye kort jeg lager, og så har jeg ALDRI noen når jeg trenger dem...

Uansett - jeg tok utgangspunkt i ei sisse i stafetten som pågår hos Scrappiness sin design-team-blogg , så fikk jeg slått to fluer i en smekk siden jeg hadde tenkt til å delta der og begynte å få litt dårlig tid. ;)
Papirer fra Bo Bunny, shoppa hos Scrappiness! ;) Chipboard-hjerte og Bazzill.

7 kommentarer:

 1. Så stilig guttekort! Den stjernen var knallfin!
  Ønsker deg en superduperdag.
  klem Anne

  SvarSlett
 2. Er det ikke sånn det er da? en lager kort i lange baner, og har ikke noe til den spesielle anledningen.
  Men det ble i hvert fall et tøft guttekort!

  Jeg skulle ha laget to bryllupskort, og står helt fast... tiden renner ut også :O)

  SvarSlett
 3. super flot drengekort, søde farver

  SvarSlett
 4. Så stilig guttekort da Hanne!
  Kreativ på natta også du;) Fine farger, og jeg likte stjerna veldig godt!
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 5. Så utrolig flott!! Virkelig et lekkert guttekort:)

  SvarSlett
 6. Utrolig lekkert!! Ja, elsker det!
  De arkene er bare digg!

  Takk for at du deltar!

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥