13. mai 2009

Inspirert av Maya...

Maya har inspirert meg veldig til å male HÄnglar-trykk - og her er et kort jeg fikk ferdig i dag. Motivene er jo så søte, men jeg har ikke vært så flink til å bruke dem av en eller annen årsak. Jeg brukte veldig mye Magnolia ei stund, så når jeg ble metta på dem var jeg egentlig metta på alt som het stempling og fargelegging. Men nå har interessen tatt seg opp igjen, og jeg gleder meg til å male de to nyeste hÄnglar-stemplene mine. Har et par på ønskelista også, som jeg vel får unne meg når det er lønning-dag. ;)


Dette er et trykk jeg har hatt liggende som jeg nå har malt med Distress re-inkere. Har påført litt Diamond Glaze på noen detaljer som feks støvlene og bladene. Papiret er fra Kaisercraft, og stempelborden er fra Autumn Leaves. Jeg har brukt Spellbinders Nestabilities og papir-roser og Prima-blomster. Tekst-trykket vet jeg ikke hvor er fra dessverre.

6 kommentarer:

 1. Det var nydelig. De Hänglar-stemplene er så søte. :)

  Klemmer

  SvarSlett
 2. Helt nydelig kort! Og så nydelig malt :O)

  SvarSlett
 3. Lovely cards you made!

  Hugs,Willy

  SvarSlett
 4. Flott kort Hanne, nydelig malt!
  H&S er veldig søte;)

  SvarSlett
 5. Det var et aldeles nydelig kort med skjønne farger.

  SvarSlett
 6. Åhhh dette var så lekkert!!
  Nyydelig malt,lekre detaljer og knall flott tekst!
  Og att jeg kan inspirere deg gjør meg stolt og glad!!!
  Go`klem fra Maya:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥