10. mai 2009

Jeg har fått en award!
Tusen takk,
Scrappegal Sørlending for en veldig hyggelig oppmerksomhet og for de gode ordene som fulgte med awarden. De varmet veldig! ♥


Jeg vil gi awarden videre til et utvalg av scrappere som inspirerer meg veldig - det er MANGE å velge mellom, for det er utrolig mange dyktige kreative sjeler der ute!


JOSSA

Du inspirerer meg veldig, veldig mye - du lager de nydeligste kort, og har en helt egen evne til å få et særegent uttrykk i det du lager som jeg bare beundrer. I tillegg har du en interiørsmak som sammenfaller veldig med min, så jeg henter masse av inspirasjon på interiørfronten hos deg også! Tusen takk for at du deler!MAYA

Kortene dine er så nydelige og gjennomførte at de tar pusten fra meg stadig vekk! Du formelig tryller med HÄnglar-motivene dine som virkelig kommer til sin rett når du er kreativ med dem. Gratulerer så mye som HÄnglar-designer! Du er en stor inspirasjon for meg! Tusen takk!


MARIA

Min herlige Kort-O-Mania-kompanjong! Du bruker farger og mønstre som jeg digger men ikke mestrer sjøl. Lekent og delikat er det første jeg tenker om kortene dine! Du inspirerer meg ved at du klarer å kombinere det lekre med det spenstige - det har du en helt egen evne til, Maria!

2 kommentarer:

 1. Det ligger noe til deg i bloggen min :O)

  SvarSlett
 2. Tuuuusen hjertelig takk for gode ord og award!! *Glad og rørt*
  Det varmet laaangt inni hjerterota,og jeg smiler fra øre til øre :)
  Ha ei flotters helg,
  klemmer fra Maya:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥