20. mai 2009

Siste runde av Kort-O-Mania V'09...

...det er litt vemodig, for det er innmari moro mens det står på, men samtidig blir det godt med ei pause både for deltakere og arrangører nå. Vi planlegger jo allerede neste omgang og gleder oss til den - og går på med friskt mot senere i år! Kort-O-Mania er på ingen måte over, og det vil fortsette i nogenlunde samme form som nå - med Maria og undertegnede ved roret!

For de som måtte lure på det, så er Kort-O-Mania en 12 ukers kort-konkurranse på http://www.scrapping.no/ . Hver mandag legges det ut ei ny oppgave - oppgavene skal være varierte og utfordrende - og bidragene som leveres inn legges ut for anonym avstemming i forumet uka etter. Finale- og vinnerbidrag belønnes med ekstrapoeng i tillegg til deltakerpoeng som alle får, og det føres poengoversikt fra uke til uke. Den som har flest poeng etter 12 uker er Kort-O-Manias vinner, og mottar premie fra http://www.litografen.no/. Litografen er Kort-O-Manias sponsor, og sponser oss med premier til 1.-, 2.- og 3.plass-vinnerne. Det er utrolig flott gjort - så takk til Litografen for samarbeidet!

Og nå er vi altså i mål - så godt som - med vårens 12 uker. Poeng skal fordeles og vinnere annonseres - det blir også foretatt en trekning av premie blant deltakere som har levert bidrag alle de 12 ukene, og en premie blant alle som har deltatt en eller flere ganger.
Her er mitt bidrag til oppgave 12 - oppgaven var Marias, og lød "Fritt Fram". Her kunne man lage det man måtte ønske. Jeg ville bruke et av de nydelige arkene fra Websters Pages + den nye Spellbinder-sommerfuglen min - og sånn ble resultatet:


7 kommentarer:

 1. Å, så nydelig kort! Og så delikate farger, og nydelig pyntet :O)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så masse med seier`n i siste runde, og med den velfortjente seier`n sammenlagt i KOM:0)
  Du er til inspirasjon og glede for alle oss andre scrappere!!!

  Gleder meg allerede til neste omgang av KOM....du og Maria har lagt ned mye tid og krefter på konkurransen, og det er det mange inkludert meg, som har satt stoooor pris på:)

  Ha en strålende dag videre!!

  Klem Jossa:)

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med seieren i siste runde. Det var et utrolig vakkert kort :)
  og gratulerer masse med seieren sammenlagt - det er vel fortjent!. Du tryller fram så mye lekkert hver eneste gang!

  Gleder meg også til neste runde, du og Maria har sannelig stått på og fortjener virkelig ros for det dere har gjort.

  Håper du har en flott dag!

  Klem
  Marianne

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med seieren i runde 12 med dette nydelige kortet:) Og gratulerer med sammenlagt seieren - vel fortjent!
  Gleder meg til neste runde med to så dyktige arrangører! Dere fortjener en stor blomst!
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 5. Gratulerer med seier`n i KOM! Og tusen takk for 12 uker fylt med utfordringer, inspirasjon og spenning! Du og Maria har gjort en kjempejobb som jeg setter stor pris på. Jeg gleder meg allerede til neste sesong!
  Ha en strålende lørdag og kos deg ute for i dag blir det SOL!!!
  Klem Sigrun

  SvarSlett
 6. Gratulerer med velfortjent seier Hanne! Dette var utrolig moro og du er den perfekte partner i KOM - jobben.
  Jeg har ennå ikke rukket å skrive om KOM i bloggen min. Disse eksamenene tar livet av meg snart, hehe

  Masse klemmer fra
  Maria

  SvarSlett
 7. Tusen takk for fine ord og gratulasjoner!

  Veldig koselig å høre at dere gleder dere til neste runde allerede! Det gjør jeg også! Men først må vi nyte "ferien"! ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥