16. juli 2009

CPS #124Her er et lite kort jeg har laget etter ukens skisse hos CPS - formatet er 10x10cm, motivet er fra The Greeting Farm malt med distress re-inkere, teksten fra Norsk Stempelblad, papiret fra MM. Tagen har jeg stansa ut med QK fra et eller annet ark og stemplet border med clearstamp fra Autumn Leaves.


Her er skissen:
Og her er kortet:

3 kommentarer:

 1. Så nydelig fargelagt Hanne. Skal si at du virkelig har fått dreisen på Distressen:) Liker så godt det stempelet, og så er det så tøft med øyenskygge på henne;)
  Lekker tag med edge-stempel på (jeg har brukt mitt i dag også - he,he)
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Det stempelet var nydelig fargelagt. Herligt kort. :o)

  SvarSlett
 3. Dette vr et fint kort, likte godt stemplet.

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥