15. juli 2009

Sommer og ferietid...

Det har vært en deilig sommer så langt - bortsett fra de siste dagene hvor det har vært mye regn og gråvær. I skrivende stund pøser det ned, men det er ei typisk sommerbyge, og jeg tror nok at sola kommer til å titte fram etterpå igjen. Det blir ikke så mye kort-laging for tida, men jeg sitter stadig ved scrappeplassen min og pusler med et eller annet. Jeg har kjøpt Scor-pal, så jeg har testa denne litt og prøvd meg på div. prosjekter med brettekanter.

Jeg holder også på å øver meg på å male med Distress re-inkerne. Anita Hagen er utrolig dyktig til å fargelegge med disse, og er en stor inspirasjon for meg. I går fikk jeg lyst til å gå skikkelig til verks og tok utgangspunkt i ett av motivene Anita har malt - siden jeg har det samme motivet selv - og jeg blåste bildet opp på skjermen og malte i vei. Jeg prøvde å etterlikne hennes motiv så godt jeg kunne, og jeg lærte utrolig mye av det syns jeg sjøl. Jeg oppdaga nye farger og kombinasjoner som jeg ikke vanligvis bruker, og Vintage Photo og Tea Dye ble jeg veldig begeistret for. Veldig moro å føle at man har lært noen nye triks og har kommet enda et steg videre på veien! Jeg syns det er vanskelig å ikke få fargene for mørke men samtidig få fram skygge-effekt - det får være neste prosjekt å øve på.

Her finner du Anitas motiv.

I morges har jeg laget et lite "full fart"-kort med motivet jeg malte i går. Formatet er 9,5x9,5 cm, papiret er fra MME, motivet er fra hÄnglar, blomsten fra Prima og tekststempelet har jeg fått av ei god venninne, Mette , og det er fra Papirgleder.
5 kommentarer:

 1. Så koselig kort, og så flott malt motiv. Dette kan du :O)

  SvarSlett
 2. Åh, wow!! Så lekkert malt, og et kjempesøtt kort du har laget :)

  SvarSlett
 3. Så nydelig kort Hanne! Det var kjempenydelig malt, så dette har du virkelig fått dreisen på (synes du var flink før "kurset" også da)
  Så hyggelig at du har fått brukt stempelet;)
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 4. bare en ting å si hanne WOW!!! det ble utrooolig bra :D Skjønner godt du ofra pro markerne til ære for maling... det skal man gjøre om en er så dyktig å male. gleder meg til å se :O) Kortet ble helt vidunderlig ♥ Scor pal står forresten på ønskelista mi også. Har du prøvd å lage konvolutter med den? Kor kjøpte du den forresten? Ikke sett den i norske butikker ennå.. Lite aktivitet på meg for tiden. Driver å pusser opp leiligheten min for salg, og er busy. Satser på mer ro og kreativitet utover høsten. Ønsker deg en fortsatt fin og kreativ sommer og sender over en kjempestor klemmm fra regntunge bergen :O) VyanMica

  SvarSlett
 5. Så utrolig flott det ble. Lekkert. Du er kjempeflink. Det er forresten en liten utfordring til deg i kortbloggen min ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥