9. august 2009

Jeg fikk en hyggelig hilsen...

... og en award av Maria , min gode Kort-O-Mania-kompanjong og scrappe-venn! Tusen takk for awarden, og for de koselige ordene du skrev, Maria! ♥Jeg vil gjerne gi awarden videre til ei scrappevenninne som jeg finner masse inspirasjon hos og som jeg syns fortjener litt ekstra oppmerksomhet:

Mette : Du og jeg har alltid masse å skravle om - du er like lidenskapelig opptatt av scrappe-shopping som meg, og vi tenker "kort" stort sett hele tida begge to. ;) Jeg koser meg i ditt nærvær - og du inspirerer meg med alle dine gode ideer og sans for detaljer! Jeg er glad for at jeg har fått bli kjent med deg og jeg beundrer kortene og papirprosjektene dine, Mette - de er virkelig i en klasse for seg!

Ta en titt i bloggen til Mette - den er vel verdt et besøk! :)

1 kommentar:

  1. Tusen hjertelig takk for denne hyggelige oppmerksomheten Hanne!
    Det varmet virkelig å få så gode ord. Og at jeg kan inspirere deg som er så flink selv, er en stor ære. Synd jeg ikke kan gi den tilbake til deg. Er også veldig glad for å ha truffet deg, - og ja vi tenker nok mye scrappeshopping og kort vi to, og har det alltid hyggelig sammen. Håper vi får mange kreative og pratsomme stunder fremover også!
    Stor klem fra Mette

    SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥