2. august 2009

Nok et bryllupskort:

Et bestillingskort:Papir fra Melissa Frances, tekster fra Stempelglede.

10 kommentarer:

 1. Helt nyydelig kort! Likte det blå arket kjempegodt! :)

  SvarSlett
 2. Et utrolig nydelige kort du har laget Hanne! :) Skal du på Stempel Scrapp messa i september? Har akkurat meldt meg på natt scrappen der jeg,sammen med flere scrappegale venner!!;)Fortsatt god sommer...selv om jeg ikke synes sommerværet i mine 4 feriuker har vært noe å skryte av...:) Klem

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselige tilbakemeldinger! ♥

  Lambi - jeg skal jobbe for Minne-hjørnet på messa, men dessverre har jeg ikke anledning til å være med på nattscrap'en. :( Det er så mye scrappe-relatert som skjer framover, så jeg har måttet velge bort noe. Men da ses vi helt sikkert på messa - du skal vel sikkert shoppe litt? Titt innom standen vår! ;D

  SvarSlett
 4. For et lekkert kort du har laget :)
  Flotte papirer og nydelige stempler.

  Trodde jeg hadde lagt deg til blogglista mi, men av en eller annen grunn hadde jeg ikke det.. Men det har jeg gjort noe med nå :)
  Kommer gjerne på besøk hit igjen.

  Ønsker deg en fin uke.

  Klem Carina ;)

  SvarSlett
 5. Du lager så mye flott, og det er alltid så koselig å titte innom bloggen din.
  Kortet ditt er helt nyyyyydelig :O)

  SvarSlett
 6. Nyyydelig bryllupskort Hanne;)

  SvarSlett
 7. It's so elegant! Love the paper and ribbon.
  Hilsen,
  Nora

  SvarSlett
 8. Så flotte kort du lager!! Så sarte og så nydelige:)

  Og du: Tusen tusen takk for den hyggelige kommentaren du har lagt igjen i bloggen min - den varmet skikkelig:)

  SvarSlett
 9. Hei!
  åå, nydelig kort;D! herlig pynt, ark og stempel;D
  Klem Ida:o)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥