13. oktober 2009

En gavepose fra treffet i helga...

Det er koselig å dekorere gaveposer. Den opprinnelige planen var å bruke motivet på et kort, men da jeg limte det på mattene, så ble jeg ikke fornøyd. Rundet hjørnene gjorde jeg også, men da ble jeg enda mindre fornøyd og skjønte at det ikke kom til å bli noe kort av motivet i det hele tatt. Men en gavepose kunne det da bli, og som tenkt så gjort. Jeg er ikke så glad i avrundede hjørner, men på en gavepose syns jeg det er ålreit.
Motivet er fra Sarah Kay, fargelagt med distress ink. Hjørnestempene er fra Autumn Leaves. Har stanset ut motivet med Spellbinder Label 8. Papiret er fra Maja design. Posen er kjøpt hos Minne-hjørnet.

9 kommentarer:

 1. Så nydelig gavepose i delikate farger, lekkert fargelagt:)

  SvarSlett
 2. Utrolig delikat og lekker som vanlig Hanne!
  Nydelig fargelagt i duse, avstemte farger!
  Synes det var fint med avrundede hjørner til den diesen jeg da, uansett om de sitter på kort eller gavepose;)
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 3. KJempefin gavepose! Klemz

  SvarSlett
 4. Tusen takk for fine ord! :)

  Passer godt med avrundede hjørner til denne diesen, ja, Mette, men av en eller annen grunn så liker jeg best å bruke rette hjørner sjøl... ;)

  SvarSlett
 5. Så fin gavepose! Og det motivet vekket gode minner hos meg, for jeg hadde det på et bilde på rommet mitt da jeg var liten :) Du er kjempeflink, Hanne!!

  SvarSlett
 6. Så koselig å se igjen denne, den er jo bare såå nydelig! Fantastisk flott fargelagt!!

  Klem fra Anne

  SvarSlett
 7. Kom innom bloggen min,jeg har noe til deg...

  Hilsen meg.

  SvarSlett
 8. Dette ble jo en nydelig gavepose! Hærlige farger og veldig fint malt motiv! Jeg er heller ikke så glad i runde hjørnene men på slike prosjekter blir det nesten det fineste!

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥