14. oktober 2009

Et kort til et høstbryllup...

For et par helger siden var jeg hos ei god scrappevenninne, Therese, og hun gav meg en mal på et "trappe-kort". Da jeg starta hadde jeg ingen konkrete planer for kortet, men etterhvert som jeg jobba, så fikk jeg ideen om at dette skulle bli et bryllupskort som jeg hadde en bestilling på. Det var et typisk høstbryllup med høstfarger, og jeg syns at det oransje og brune som jeg hadde valgt som utgangstpunkt passa fint til de fargene jeg visste at bruden også hadde brukt.

Det var en del jobb med kortet, det er alltid sånn når man gjør noe for første gang, men det ble ganske stilig egentlig, og moro var det!
Det var ikke så lett å fotografere et sånt kort - innendørs, på kveldstid...beklager dårlige bilder...
Her ses kortet fra siden, det gir et bedre inntrykk av hvordan det ser ut...6 kommentarer:

 1. Det var noen aldeles herlige farger på kortet ditt. Nydelig helhet!

  SvarSlett
 2. så super flot høstkort

  SvarSlett
 3. Åh, wow!! Knall lekkert kort, og stilig bretting!!

  Klem fra Nina

  SvarSlett
 4. Det var helt nydelig! Varme og lune farger, og kjempeflott bretteteknikk!

  Klem fra Anne

  SvarSlett
 5. Tusen takk Hanne! Ikke bildet i seg selv som er fantastisk, det er naturen rundt oss som er det, uten at vi er flink til å legge merke til det ♥ Elsker å se speilinger i vann. Det er magisk. Jeg drømmer meg helt bort. Jeg har hundrevis slike bilder. Mange tatt om natten. Opplyste kirker som speiler seg i sølepytter ♥ Ps! Jeg sniker innom bloggen din så fort du legger ut noe nytt, og alt er vakkert som universet er stort :D Men jeg er en latsabb når det kommer til å legge igjen spor etter meg *rødmer* Tusen takk for alt det fine du deler. Bloggen din er utrolig vakker snuppa! Stor nattaklemm VyanMica

  SvarSlett
 6. Nydelig kort i herlige høstfarger! Ha en flott helg på treff!
  Klem Sigrun

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥