21. oktober 2009

Jeg har fått en koselig award...

...av  Camilla - tusen takk - og du fortjener å få den tildelt selv også! ♥


Jeg har lyst til å bringe denne videre til tre andre bloggere, som jeg ser opp til og inspireres av.

Vyan Maria - fordi du er en kunstner på alle måter, og fordi du alltid gir så koselige hilsner og tilbakemeldinger - jeg er glad for at jeg har truffet deg! ♥

Maya - fordi jeg beundrer kortene og de nydelige malte stempelmotivene dine - du inspirerer meg masse! Setter pris på de veldig koselige tilbakemeldingene du gir i bloggen min. Takk! ♥

Mette - du er scrappe/shoppe-sjele-frenden min du. Trenger vel ikke si mer? ♥

3 kommentarer:

 1. Tusen hjertelig takk for den flotte awarden Hanne (klem). Du fortjener å få den tilbake!
  Klem

  SvarSlett
 2. oi :) ♥ tuuusen hjertelig takk kjære Hannemor :O) Dette varmet det kreative hjertet mitt, og det andre også :O))) Jeg kan bare si at gleden er gjensidig ♥ Det har vert en glede å bli kjent med deg på forumet og å drive kort-o-mania sammen med deg. Håper så inderlig at vi får anledning til å treffes en gang på ordentelig også. Scrapp, kaffi og gode samtaler :O))) Det hadde vert så utrolig koselig :O)) I mellomtiden tråkker jeg ned bloggen din på jakt etter inspirasjon. Ingen gir meg så mye av det som deg :O))) Tusen takk for awarden søte du :) Håper du får ei vidunderlig og kreativ helg :* Stor klemm og kaffeskål fra VyanMica ♥ :D

  SvarSlett
 3. Åhhh tusen tusen takk,snille kjære Hanne!!!
  Så koselig att du vil gi den videre til meg,og tusen hjertelig takk for søte ord :)
  De varmer langt inni hjerterota!!!
  Go`klem fra Maya :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥