26. oktober 2009

Julekort-produksjonen er i gang...

...om enn litt tidlig...

Jeg er egentlig i mot at jula skal strekke seg fra oktober til januar - julemarsipan og julebrus er på plass i butikkene, og snart dukker vel julepynten opp her og der også. Jeg liker ikke den trenden. Men - etter at jeg begynte å lage julekort sjøl, så ser jeg jo det at jeg må begynne i god tid, og når julepapirer og stempler dukker opp i scrappebutikkene, så skal det godt la seg gjøre å la være å bli inspirert og påvirka. Og egentlig er det jo på tide å begynne med julekortene nå - det er snart bare en måned igjen til advent! ♥ ♥ ♥ ♥På dette kortet har jeg brukt ei av de nydelige hÄnglar-jentene som motiv - syns hun er så søt med det store hjertet - og det passer godt som julemotiv syns jeg. Motivet fargelagt med distress re-inkere og embosset med Versamark Dazzle Champagne og UTEE for den "gamledagse" look'en. Nå har jeg ikke brukt de tradisjonelle julefargene på dette kortet, men papiret jeg har brukt er fra svenske Inkidos julekolleksjon og jeg har brukt bølgekartong med gullskimmer fra K&co. Brunt og blått og gull blir ganske fint sammen.

God jul-teksten på fronten er fra Papirloftet, og teksen inni er fra Norsk Stempelblad. Motiv og paneler på innsiden av kortet er stanset ut med Stampin' Ups Top Note-die. Tag-stemplet bak er fra hÄnglar, og teksten er fra North Star Stamps. Hjertene inni og bak er glasert med Diamond Glaze.

Takk for at du titter innom!

17 kommentarer:

 1. Oi, så fint julekort du har laget :) Veldig flotte farger, og gjennomført :)

  SvarSlett
 2. Nydelig julekort :)
  Har du vert på Plantasjen?? Der er det jul der.
  Og jeg må erlig si at jeg har kost meg med julebrus flere ganger allerede *ops*

  SvarSlett
 3. Utrolig lekkert julekort!
  Nydelige farger sammen.. og skikkelig flott med den gammeldagse looken ;)

  SvarSlett
 4. Så nydelig kort du har laget, Hanne!
  Nydelig malt motiv, og brunt og blått er bare så flott!
  Anne -:)

  SvarSlett
 5. Åhhhh så nyydelig julekort,Hanne!!!
  Så lekre farger og nydelig malt,vennen :)
  Klemmiser fra Maya :)

  SvarSlett
 6. Nydelig kort Hanne. Lekkert malt i nydelige farger! Så fint det ble med UTEE;)
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 7. Helt utrolig vakkert!! "Krakeleringen" ble kjempeflott :-)

  Klem fra Anne

  SvarSlett
 8. såååå flot julekort og et fantastisk sødt motiv som er så fint farvelagt

  SvarSlett
 9. Tusen takk for veldig koselige tilbakemeldinger! ♥

  SvarSlett
 10. Det var et nydelig julekort, og så lurt det var med crackle accents på bildet.

  SvarSlett
 11. Koselig julekort! Er så fint med brunt og blått sammen :)

  SvarSlett
 12. Så nydelige kort du lager. Masse inspirasjon her. :)

  SvarSlett
 13. Nydelig kort du har laget i lekre farger :) Flott med "krakeleringen"!

  SvarSlett
 14. Wow, så mange lekre kort du har laget!

  SvarSlett
 15. gjennomført og lekkert, og motivet var nydelig fargelagt.

  SvarSlett
 16. Hei Hanne! Kanonflott julekort!!! Herlige farger, og så skjønt motiv:))) Stilig bruk av UTEE!
  Til hudfarge bruker jeg litt vintage photo helt ute i kantene som jeg drar ut med litt vann. Så tattered rose over det igjen. Til hårfarge har jeg brukt antique linen og walnut stain.
  Ha en fin uke!
  Klem, Camilla.

  SvarSlett
 17. Tusen takk for koselige kommentarer! :)

  Og takk for at du deler, Camilla - veldig inspirert av deg! :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥