22. oktober 2009

Mitt første kort med "by Evy"-stemplene...

Jeg falt veldig for snømann-stemplene fra stempel-kolleksjonen til Evy-Kristin  som akkurat har blitt lansert. Jeg måtte bruke to av dem på et kort forleden, og jeg gleder meg til å bruke dem igjen!


Jeg har brukt Bazzill, Spellbinder-dies, Martha Stewart border-punch, snøkrystallpunch og motivene er altså fra "by Evy" og Minne-hjørnet, teksten fra Stempelglede, og jeg har fargelagt motivet på forsiden med Distress re-inkere.

Takk for at du titter innom!


8 kommentarer:

 1. Ååååh - så koselig kort du har laget *sukk i hjertet* Utrolig morsomt, men også litt rart, å se stemplene i bruk ;o)

  Ha en fin dag!

  *klæmma*

  SvarSlett
 2. Så nydelig kort! Stempelet er også nydelig da:) De brune sirklene med scallop-kant - er de kjøpt sånn eller har du laget de på et vis selv?

  SvarSlett
 3. Så flott det ble Hanne. Lekkert stempel som er lekkert fargelagt! Utrolig stilig løsning på kortet ditt, det må nok kanskje liftes utover;)
  Klem

  SvarSlett
 4. Det var nyyydelig! Herlig stempel og vakkert fargelagt :-) Digger utformingen din også, både fasong og farger.

  Klem fra Anne

  SvarSlett
 5. Sååå fiiiin, søte snømannen =)

  SvarSlett
 6. Åhh, det kortet likte jeg! Utrolig mange andre fine kort på bloggen til også da!

  SvarSlett
 7. Åhh så morsomt kort - hvordan har du lagd det??

  SvarSlett
 8. Tusen takk for koselig respons på kortet mitt!

  Kortet er laget av 4"x12"-kartong. Har bretta det tre ganger. Fronten har jeg stansa ut med spellbinders-sirkler. Hvis dere ser på bildet der jeg åpner kortet første gang, så er den første siden på kortet klippet til og pynta på med bord-punch - og denne "klaffen" har jeg altså montert sirkelen med motivet på - sånn at forsiden på kortet blir rund. :) Litt vanskelig å forklare, men spør videre om noe er uklart. :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥