21. oktober 2009

Ski-treffet er vel overstått...

...og jeg syns det er aaaalt for lenge til mars... *dåner* Har hatt det helt supert og kosa meg masse - det er helt vilt hvor mange flotte kort og LO'er folk produserte underveis - jeg er helt overveldet! *dåner enda mer*

Jeg lagde bare ett kort i løpet av hele helga...så neste gang skal jeg reise med litt andre ambisjoner...                                        
Mønsterpapir fra Cosmo Cricket, perler fra Prima, stempel fra Else Iren Mehling, knapp fra Mette, bilde fra vintage-utklippsark, roser og blader fra Wild Orchids Craft. Båndet er kjøpt hos Minne-hjørnet.Det var kjempekjekt å treffe igjen kjente fra tidligere treff og folk jeg har truffet gjennom Minne-hjørnet - masse herlige, blide, dyktige damer som deler den samme lidenskapen som meg selv - det kan jo ikke bli bedre!!!

Det eneste negative jeg har å si om Ski-treffet er at tida går så himla fort der - plutselig var det over uten at jeg var klar for å reise hjem i det hele tatt. *snurt*

Det er bare å se fram til neste treff - 12.-14.mars braker det løs igjen! HURRA!

3 kommentarer:

 1. Det er jo ikke antallet som teller, det er resultatet og dette var jo utrolig nydelig.
  Er litt misunnelig på dere som fikk vært på treff...
  Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 2. Helt enig med deg her Hanne, leeenge til mars, og helgen gikk jo så utrolig fort. Har storkost meg en hel helg sammen med deg og andre likesinnede. Det grønne ble jo riktig så skjønt;)
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥