17. november 2009

Laaaang pause...

Nå har jeg virkelig hatt en lang pause fra blogging og kortlaging...Svineinfluensaen (mest sannsynlig...) inntok heimen for snart tre uker siden, og både junior og jeg har holdt oss på sofaen med feber og hoste. Først nå har jeg fått tilbake ork til å sette meg på scrapperommet og lage kort igjen.

Det jeg har tenkt til å vise fram nå, er et bidrag jeg lagde til en utfordring hos Sukkersött for noen uker tilbake - jeg rakk å lage kortet, men ikke å fotografere og publisere det før influensaen kom...så da rakk jeg ikke å delta i konkurransen, men kortet kan jeg jo vise fram likevel.

Formatet er 4"x4", og er laget av en kartong på 4"x12" - det har altså to folder.

Sukkersött-oppgaven var å lage et kort hvor motivet var delt opp i 4-12 inches, og da syns jeg det passa godt å bruke en mini-hÄnglar for å få en passende størrelse på motivet. Motivet er malt med Distress ink, embosset med Versa mark Champagne og UTEE, før det er delt opp i inches og montert på kartong.


Første innside har juletekst fra Stempelglede på høyre side og tekst fra North Star Stamps på venstre side.


Snøkrystallene er svampet på med Distress Ink - jeg puncha ut snøkrystaller og brukte negativen som sjablon.

På innside II har jeg laget et skrivefelt til høyre, samt at jeg har videreført inches'ene fra forsiden, og dekorert med snøkrystaller.

For øyeblikket husker jeg ikke hvilket mønsterark jeg har brukt, men jeg tror det kan være et av 3ndy Papir sine julepapirer.


6 kommentarer:

 1. Så fint kort :) Ordentlig moro med "mosaikk"-stempelet på fremsiden. Flotte farger var det også.. dette bringer med seg inspirasjon! :)Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Så bra at formen er bedre igjen!

  Nyyydelig kort! Veldig bra løsning på utfordringen, synes jeg :-)

  Klem fra Anne

  SvarSlett
 3. For et fantastisk stilig kort! Det var kjempeflott med kvadratene, og utrolig flotte farger. Kjempenydelig!

  SvarSlett
 4. Stilig kort, likte veldig godt mosaikken på forsiden! ;P

  Digget effekten på mønsterpapiret, har du brettet papiret først, og så pusset på det?

  dan!el

  SvarSlett
 5. Tusen takk for kommentarene! :D

  Daniel: Jeg krøller papiret sammen og sletter det ut igjen før jeg pusser det med fint sandpapir. Jeg bruker dobbeltsidig tape fra Biltema når jeg monterer, og sørger for å feste papiret sånn at det oppstår noen små bretter når jeg stryker hånda over det etter at det er montert. Pusser gjerne litt til på de brettene som oppstår. (Håper det var en forståelig forklaring...)

  SvarSlett
 6. Lekkert kort! Kjempe flott effekt av UTEE. Kanskje en av de flotteste julekortene jeg har sett så langt i år.. :O)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥