19. november 2009

Utfordrer meg selv...

Sist var det et rosa julekort som var utfordringen, i dag er det en ny sjanger jeg prøver meg på. De nye julepapirene til 3ndy papir er så søte, men jeg hadde egentlig ikke trodd at jeg skulle klare å bruke dem må jeg innrømme... De er ikke helt "meg", men jeg bestemte meg for å prøve - og etter et par timer på scrapperommet er jeg nå i mål med et kort. Mønsterpapiret er altså fra 3ndy papir, og det samme er motivet. Jeg har brukt rød og blå bazzill og en blonde kjøpt på Minne-hjørnet.

Kortet er en type lomme-kort, hvor jeg har puttet en tag til å skrive på oppi lommen.


Takk for at du titter innom! ♥


11 kommentarer:

 1. Ja, litt annen stil enn det du bruker til vanlig, men du behersker dette til fulle også, du :-) Aldeles nydelig!

  Klem fra Anne

  SvarSlett
 2. Skikkelig flott ble det Hanne! Moro å utfordre seg litt inninmelleom, og når resultatet blir så flott da! Stilig tagen inni i kortet. Likte så godt detaljen med stripen av hjerter og det store hjertet! Takk for inspirasjon;)
  Klem

  SvarSlett
 3. Syns du klarte "utfordringen" veldig bra jeg :-)
  Kortet ble i hvertfall kjempefint.

  SvarSlett
 4. Alt du lager er gjennomført lekkert,Hanne!!
  Nydelige papirer fra 3ndy og lekkert med blonden!
  Ha en flotters dag,
  go`klemmer fra Maya :)

  SvarSlett
 5. Kjempefint kort - spennende med det blå blant alt det røde. Det synes ikke at dette er en ny sjanger for deg - så her er det bare å stå på videre! Blir selv inspirert til å prøve meg på ting som en uvante eller «ikke meg».
  Ha en super helg!
  c",) Sakkalo

  SvarSlett
 6. Åååå Hanne!
  Dete kortet er bare såååå nydelig! Og du har jammen meg inspirert meg til å lage de aller siste julekortene jeg trengte. Trodde aldri jeg skulle få god nok tid til å lage alle sammen i år, men nå har jeg troen på det!
  Nå blir det lommekort på resten!
  Tusen takk for inspirasjonen!
  Ønsker deg en vidunderlig adventstid!
  Klemmer fra Kristine;)

  SvarSlett
 7. Tusen takk for alle koselige tilbakemeldinger, det varmer langt inn i hjerterota! ♥

  SvarSlett
 8. These are so cute. Thanks for the idea!
  Tusen Takk fra Michigan

  SvarSlett
 9. Preciosa tarjeta, Kristine nos recomienda visitar tu blog y me encanta, lo haré mas veces. felicidades.Bss

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥