15. desember 2009

Endring i planen...

Jeg skjønner nå at jeg ikke rekker å lage alle julekortene sånn som jeg hadde tenkt. Så da går jeg over på plan B. Jeg har laget noen kort i 4"x4" som er veldig enkelt dekorert. Jeg har jo så mange nydelige julepapirer, så her blir det papirene som blir i fokus rett og slett, samt noen koselige juletekster. Disse tar ikke så lang tid å lage, så nå har jeg på nytt fått håp om å bli ferdig med julekortene før jul. OG få levert dem fra meg, ikke minst...

Her er et eksempel på Plan B-julekortene mine - papirene er fra 3ndy Papir. Hjertene er stanset med Spellbinders og teksten inni er fra NorthStarStamps. God jul på fronten er fra Papirloftet.8 kommentarer:

 1. Så nydelig!! Du trenger jo ikke noe plan A-kort når du lager sååå nydelige plan B-kort!!

  Ha en fin førjulstid :-)

  Klem fra Anne

  SvarSlett
 2. Nydelig, enkelt kort Hanne! Veldig flott at papirene også kommer til sin rett! Tror faktisk at jeg kommer sånn noenlunde i havn med kortene, noen må dog leveres;) Nå er det snart tid for gaveopptelling, og håper jeg er sånn noenlunde i mål der også;)
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Dette kortet er jo kjempekoselig!

  SvarSlett
 4. det er et super flot kort, skønne papirer og så gennemført på alle sider

  SvarSlett
 5. Veldig fint julekort.

  Det trenger ikke være så detaljert alltid, det enkle er ofte det beste :)

  Absolutt ikke noe B-kort

  SvarSlett
 6. Nydelige plan-B kort! Disse kunne like godt vært plan-a! Flott med pynting på alle sider.

  SvarSlett
 7. At dette er et b-kort er ikke mulig å se... Kjempeflott, og skikkelig "julete" :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥