4. desember 2009

Et vinterlig julekort...

Jeg har vært skikkelig stressa med tanke på årets julekort - ikke har jeg hatt motivasjonen og ikke har jeg hatt tid og ro på meg til å sette meg ned med papirene mine heller. Forleden tok jeg en liten opptelling for å se hvor mange jeg må lage - jeg har jo laget noen i løpet av de siste par månedene. Og det ble en positiv overraskelse, for jeg hadde lagt ganske mange flere enn jeg trodde. HURRA! Og i tillegg har jeg noen kurs-kort på Minne-hjørnet - så snart er jeg i boks med julekortene. Så deilig! Men litt trist også...for jeg har veldig, veldig mange vakre julepapirer som jeg ikke har fått brukt...

Det siste julekortet jeg har laget er dette. Det er laget i en kald, vinterlig stil - med farger jeg er veldig glad i.

Papiret jeg har brukt er fra Magnolia, motivet er fra Minne-hjørnets utklippsark. Bordene er punchet med Martha Stewart-punch, og snøfnuggene er punchet med EK sucsess-punch. (Citrine) Jeg har dekorert med sølvfarget organza-bånd og teksten på forsiden er fra NorthStarStamps. Teksen inni kortet er fra Stempelglede.

Ha en god fredag!


4 kommentarer:

 1. Ååå, så lekkert! Det ble så flott og elegant med det kalde, vinterlige uttrykket. Også er det like elegant på utsiden og innsiden :-)

  Er det ikke en kul følelse når man finner ut at man ligger bra an når man trodde man ikke gjorde det? Også har du jo nå masse lekre ark til neste års julekortproduksjon ;-)

  Ha en kjempefin 2. adventshelg!

  Klem fra Anne

  SvarSlett
 2. så nydeligt kort, søde farver

  SvarSlett
 3. Utrolig nydelig som alltid Hanne! Og det er jo ennå lekrerer IRL! Så fantastisk lekker den shimmereffekten på bildet!
  Ha en flott helg!
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 4. WOW...Lekkert julekort, Hanne!
  God helg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥