8. desember 2009

Utfordring hos StampARTic...

StampARTic  har en utfordring gående som var både morsom og utfordrende. Det handler om å plukke ut det kortet man har laget i løpet av året som man like aller best. Morsomt å se gjennom alt som har blitt til i 2009, og utfordrende å skulle velge ut et som skal få stå som "årets beste"...

Valget mitt falt til slutt på dette kortet som ble til under landstreffet til Din Hobby i oktober. Det er nok det kortet i år som jeg er aller mest fornøyd med - alt stemte på en måte når det ble til. Noen få ganger opplever jeg det når jeg lager kort, at "alt stemmer" og man får en ekstra god følelse for det kortet. Sånn var det med dette. Jeg vet ikke helt hvorfor - det var kanskje noe med stemningen rundt bordet når det ble til, at jeg fikk til dette med litt flere lag på kortet, samt at jeg syns pyntingen ble ganske fin. Jeg sliter veldig med pynting - liker best å lime papirer jeg og hopper ofte veldig enkelt over stæsjinga...Men her kosa jeg meg med det og ble faktisk fornøyd.


Jo, dette må nok være det kortet jeg er aller mest fornøyd med i år.


9 kommentarer:

 1. Nydelig kort. Heldig du er som jobber på minnehjørnet.
  Eg bur på Stord, me var ein sommar på Tusenfryd,
  budde på hotell på Ski.
  Var innom den butikken mase fint der.
  Kommer nok igjenn om eg er den veien...

  SvarSlett
 2. Woooow...sååå nyydelig!!!
  Herlige farger og sååå lekker design!!
  Den vintage looken var bare helt unik! ♥
  takk for at du deltar!

  Klem,
  Jorunn

  SvarSlett
 3. Kan godt forstå du valgte dette skønne kort , super lækkert

  SvarSlett
 4. Så masse flott du har lagt ut her nå igjen Hanne!
  Du er i god stim igjen ser jeg;) Kanskje det hjalp med et treff;) Kjempeflott kort til Stempelgledeutfordringen med masse detaljer i god gjennomført stil! Lykke til!
  Dette kortet du har plukket ut er jo så lekkert, og skjønner godt at du er fornøyd med det!
  Har en liten hilsen til deg i bloggen min;)
  Stor klem fra Mette

  SvarSlett
 5. Dette er jo helt nydelig, skjønner veldig godt at du er fornøyd med dette !

  SvarSlett
 6. Åh, for et nydelig kort! Skjønner at du valgte det kortet. Utrolig masse lekkert i bloggen din, må ta meg en bedre titt en dag (akkurat nå skal jeg vel streng tatt skrive eksamensoppgave, der er grunnen til at jeg havner inne på nye blogger i stede for, ehem..)

  SvarSlett
 7. Det her var så vakkert, så jeg skjønner godt at du valgte dette :-)

  Det er en kjempekul følelse når man kjenner at alt stemmer og alt går som en lek. Men jeg synes at jeg de aller fleste gangene må streve litt med å bli ferdig med kortene :-)

  Fortsatt god advent!

  Klem fra Anne

  SvarSlett
 8. Dette er rett å slett bare vakkert, Hanne!!
  Så nydelige papirer,detaljer og såå lekkert med blonden!!
  Ha ei fortsatt flott adventstid,vennen :)
  Klemmer fra Maya :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥