3. januar 2010

♥ Alle gode ønsker for 2010 ♥

Etter en deilig og vel overstått juletid er det nå den gode følelsen av nytt år og nye muligheter som preger meg. Det er noe eget ved de første januardagene - og selvom jeg har sluttet med nyttårsforsetter, så skapes det naturlig noen tanker og forventninger rundt hva det kommende året har å by på. Om jeg ikke har forsetter så har jeg jo ønsker for året - og håper at 2010 blir et år det blir godt å se tilbake på ved neste årsskifte.

Jeg ønsker alle blogglesere et innholdsrikt og givende år i 2010 - og takk for følget i 2009!


12 kommentarer:

 1. Godt nytt år til deg og snuppa! Håper det nye året bringer deg masse godt. Gleder meg til å se hva du lager mer i 2010. Du er jo fantastisk flink og jeg forstår enda ikke hvordan du får det til. Trenger jeg å si at jeg er imponert?

  Mange gode klemmer.

  SvarSlett
 2. Godt nytt år til deg og! Klem

  SvarSlett
 3. Så delikate og lekre kort du lager:)

  SvarSlett
 4. Riktig godt nyttår til deg også! Jeg er så enig med deg, det er noe spesielt over de første dagene av et nytt, ubrukt år :-)

  Det har vært veldig inspirerende å følge bloggen din i høst, og jeg gleder meg til å følge deg videre. Og dessuten var det veldig hyggelig å hilse på deg på treffet i høst, og håper vi ses på treff igjen dette året. Både for at du er en usedvanlig hyggelig dame og for at du er særdeles dyktig slik at jeg kan beundre flere av dine kunstverk (for det er det de er!!)på nært hold.

  Klem :-)

  SvarSlett
 5. Godt nyttår til deg også Hanne. Gleder meg til å følge bloggen din i 2010. Du er en av de som inspirerer meg mest, og jeg er stor fan av bloggen din! Stor nyttårsklemm fra Mica♥

  SvarSlett
 6. Godt nytt år til deg også Hanne!
  Håper du og familien din har hatt en flott jul! Gleder meg til å følge deg videre i 2010, både her i bloggen og IRL;)
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 7. Hei snuppsi!

  Nå har jeg laga en liten "goodiebag" til deg som jeg sender i morgen. Ja, også en veldig forsinka julegave i tillegg ;)

  Håper du har det fint. *klemmemassepå*

  SvarSlett
 8. Gleder meg til å følge bloggen din i 2010, og se alt det lekre du lager =)

  Klem Klem.

  SvarSlett
 9. Hei Hanne
  Godt nytt år!
  Har en liten hilsen til deg i bloggen min;)

  Håper vi treffes snart
  Varme klemmer

  SvarSlett
 10. Hei Hanne.
  Riktig godt nytt år til deg og dine!

  Ser at Anne Marit har en ting til deg, og titter du innom bloggen min så er det en ting til deg der også :)

  Ha en fin dag!
  klem fra Heidi :)

  SvarSlett
 11. Håper du har hatt en kjempefin start på det nye året! Jeg stikker bare innom for å fortelle at jeg har en liten ting til deg i bloggen min ;-)

  Ha en flott helg!

  Klem fra Anne

  SvarSlett
 12. Har du fått noe i posten? :)

  Har en award til deg i kreativbloggen min.

  klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥