29. januar 2010

Årets første julekort...

Det er på ingen måte aktuelt for meg å ha det samme julestresset før kommende jul som jeg hadde før forrige - tom for motivasjon og skapelyst - og "må bare gjøre det"-følelse for julekortene. Det var ikke gøy. Nå skal jeg prøve å unngå det. Jeg fikk jo absolutt ikke brukt alle de flotte julepapirene mine før jul, og jeg er på ingen måte "ferdig" med dem foreløpig. Og siden januar er "reste-måneden" min passet det jo ypperlig å starte på årets julekort-produksjon. Jeg fikk også en ladning med nye julestempler fra NorthStarStamps i uka som var, så da var det bare å sette i gang.

Denne bretteteknikken er jo så populær for tida, og jeg måtte jo selvsagt prøve jeg også.Papiret er fra Maja Design, jule-hjerte-teksten er fra North Star Stamps, "Gledelig jul" er fra Norsk Stempelblad. Ornament-hjørnene er fra Kort og Godt, halvperlene er fra Prima.Målet mitt er å lage 3 julekort hver måned gjennom hele året - da har jeg forhåpentligvis nok av tid før neste jul til å holde på med også andre julesysler.

Det er deilig med helg - og i morgen skal jeg på scrappetreff i Moss heeeele dagen og kvelden! Månedens høydepunkt! Gleder meg! ♥♥♥


God helg!


17 kommentarer:

 1. Så nydelig Hanne :) falt bare helt pladask for julehjerte teksten♥
  Og flink er du som har kommet igang med julekortene..!! jeg har ihvertfall TENKT tanken på å begynne.... men vi får se da !! :)

  Har forresten noe til deg i bloggen min!
  Ha en fin lørdag!
  Klem fra Heidi:)

  SvarSlett
 2. Så nydelig kort, Hanne!!
  Vi kan fortsette med julekortene i morgen ... *lol*
  Anne :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselige ord, damer! ♥

  Jeg har pakka med meg både julepapirer og stempler, Anne, og hvis jeg skal nå målsettinga mi med 3 kort pr måned, så bør jeg lage 2 stk i morgen. ;)

  Vi ses - det ser jeg fram til! :D

  SvarSlett
 4. Nydelig julekort! Utrolig fint stempel og ark du har brukt:-)
  Ha en kreativ scrappe lørdag og kos deg masse på treff!

  SvarSlett
 5. Lekkert, lekkert. lekkert!!

  Du, har du en e-post adresse jeg kan nå deg på?

  Ha en fin lørdag! Go'klem

  SvarSlett
 6. Tusen takk, damer! ♥

  Jeg har lagt til en mailadresse oppe til høyre her, Lena Katrine. :)

  God helg!

  SvarSlett
 7. Åhhh så lekkert julekort! Det julehjertet står på ønskelista mi altså! Og slike easel fungerer fint til julekort også jo. :D

  SvarSlett
 8. Det var knallekkert! Nydelige farger og detaljer og spennende bretteteknikk! Du tryller fram de mest fantastiske ting, altså :-)

  Kos deg masse på treff!

  Klem :-)

  SvarSlett
 9. Helt nyyyydelig julekort! Må si jeg beundrer deg som kan fortsette med julekort nå :)

  SvarSlett
 10. Nydelig julekort!!! Synes du er flink som allerede er igang for å nå målsettinga di. Jeg trenger 6 julekort pr mnd gjennom hele året for å komme i mål, men akkurat nå henger jeg 6 bak gitt. Kos deg på treff.

  *klemmer*

  SvarSlett
 11. Nydelig julekort med flotte stempler!!
  Jeg hadde også en sånn opplevelse før jul...det ble mas og lite kos med julekortene. Nå ble jeg inspirert til å lage julekort jeg også...og det mangler vist ikke på juleark...har vist en god del liggenede!!

  Klem Mette

  SvarSlett
 12. Beautiful and elegant card:)

  SvarSlett
 13. Så nydelig julekort!!
  Utrolig flott med det hjerte med tekst i:-))
  Jeg har også som mål og lage flere julekort hver mnd gjennom hele året.

  Klem,
  Astrid

  SvarSlett
 14. Så nyydelig julekort Hanne!! Nydelige stempler du har fått brukt her altså!! Stilig med denne bretteteknikken!! Takk for koselig treff i går!! Har forresten en liten hilsen til i bloggen min! :) Klem Malin

  SvarSlett
 15. Lekkert julekort, elsker fargene og pynten du har brukt. Jeg har tenkt samme tanken som deg, at hvis jeg skal få tid til noe annet før jul, så må jeg lage julekort gjennom hele året! Tre kort i måneden var ikke dumt, takk for inspirasjonen.

  SvarSlett
 16. Tusen takk for gode ord! Lykke til med julekortene, folkens! ;)

  SvarSlett
 17. Så lurt å lage 3 julekort i mnd, det burde jeg og gjøre :-)Takk for tipset. Virkelig lekkert dette kortet, digger litt anderledes julekort.
  Legger meg til som følger, for jeg har virkelig kost meg her inne!
  Klem, Guro

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥