16. januar 2010

Et gratulasjonskort til Sukkersøtt...

Jeg har et ønske om å kunne delta i noen utfordringer hver uke, og en av dem er Sukkersött. Denne uka skulle man lage et kort til noe man kan feire, og jeg har vært så original at jeg har laget et bursdagskort...

I januar er det jo restekassa mi som står for materialene, men jeg måtte jukse bittelitt for å få nok papir til innsiden av kortet denne gangen. Uansett var kortet en "ufo" og rester har jeg brukt, så da er jeg likevel fornøyd.


Papiret jeg har brukt er fra 3ndy papir, stempelteksten på fronten er fra Else Iren Meling, teksten inni fra Kort og Godt. Jeg har brukt Spellbinders-dies til å stanse ut sirklene, og borden er laget med en Fiskars punch (Apron Lace). Eller er kortet dekorert med div. mulberry blomster/blader + halvperler og en Panduro sommerfugl.

Pga at det er rester som er brukt fikk ikke sirklene inni kortet scallop-sirkel-matter og ei heller den knallrosa matta...Det er aberet med å bruke rester - at man kanskje ikke har nok av akkurat det man trenger til "ufoer".


God helg!

8 kommentarer:

 1. Det ble nydelig Hanne, delikat og lekkert !! Er egentlig ikke rosa av meg, men likte dette veldig godt !!
  Og flink er du som benytter restepapir :) burde kanskje gjøre det jeg og...!!

  Ha en flott kveld!
  klem fra Heidi :)

  SvarSlett
 2. Kjempefint bidrag du har laget:)

  SvarSlett
 3. Aldeles nyyydelig! Vakre farger og pynt *sukk*

  SvarSlett
 4. Så utrolig nydelig kort. Jeg er en stor fan av kortlagingen din. Gleder meg til flere....Klem

  SvarSlett
 5. Hei!
  Så nydelig kort du har laget... Du har gjort en god jobb med restekassa di:-)
  Fargene og oppsettet var helt nydelig!

  Klem fra Gøril

  SvarSlett
 6. woooow så rålækkert og farver og pynt

  SvarSlett
 7. Nyyyydelig Hanne! Synes du sier du ikke får til å pynte jeg! Det må du bare holde opp med, for dette var jo utrolig lekkert pyntet da!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 8. For et utrolig flott kort, så sart og vakkert!
  Takk for at du deltar!
  Klem fra
  Camilla

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥