12. januar 2010

Restekort

I helga tok jeg en opprydding på hobbyrommet mitt, og fikk endelig orden i sakene igjen. Jeg fikk bl.a sortert restepapiret mitt, og i januar skal jeg prøve å holde meg kun til å bruke rester på kortene mine. Jeg har kombinert en "restepapir-utfordring på http://www.scrapping.no/ , ukens skisse hos Sketchy Colors og tre "UFO'er" jeg har hatt liggende lenge...

Slik ble kortet jeg fullførte til Sketcy Colors' ufordring:

Her har jeg brukt bazzill og et mønsterpapir fra K&Co som bakgrunn. De tre sirklene har jeg stansa ut fra en rest av et papir fra Maja Design. Bursdagstag'en er stanset ut med Spellbinder-dies og teksten er fra Stempelglede, og blomstene og bling-swirlene er fra Prima.Her har jeg gjort ferdig et dåpskort jeg startet på for lenge siden:
Her er det også brukt mønsterpapir fra Maja design, og motivet er fra ei ATC-motiv-blokk og stanset ut med Spellbinder. Stempelteksten er fra Ladybug&Friends.Her er et veldig enkelt Sarah Kay-kort:

Nok en gang papir fra Maja design, Sarah Kay-motiv stemplet med distress ink og gått over med vannpensel. Hjørne-stempelet er fra Autumn Leaves, teksten fra Ladybug&Friends.

Av en eller annen grunn syns jeg ikke det er like moro å bruke rester når jeg lager kort, men du verden hvor deilig det var å bli kvitt disse tre "UFO'ene" og litt rester.

Takk for at du titter innom!

10 kommentarer:

 1. Så utrolig flotte kort!Dette hadde jeg aldri fått ut av reste papiret mitt!Flott blogg du har,masse til inspirasjon!Gleder meg til å titte innom igjen!
  Janne

  SvarSlett
 2. Hei Hanne.
  Kjempekoselige kort du har laget her :)!! Og hva du har fått ut av restepapir.. Har nok litt dårlig samvittighet der.. hm bunken har vel en tendens til bare å bli større...!!
  Falt veldig for det første kortet ditt,nydelige farger du har brukt og de blomstene er jo bare lekre da :)
  Ha en fin dag!
  Klem fra Heidi:)

  SvarSlett
 3. Så flotte kort du har laget..Likte spesielt det første. Tanken med å bruke resteark er veldig fin-tror jammen meg jeg skal gjøre det også for har myye liggende...

  SvarSlett
 4. Så flotte restekortene dine ble Hanne! Bærer ikke preg av å være restekort;) Likte veldig godt hvordan du hadde løst skissen, men du er jo også så flink til å se mulighetene!
  De ble virkelig lekre de Ladybugstemplene!
  Har noe til deg i bloggen min;)
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 5. Flotte kort!! Jeg likte spesielt godt dåpskortet, det er utrolig søtt!!

  klem Mette

  SvarSlett
 6. Så flotte de ble. Å bruke rester en en utfordring, men det blir som oftest bra. Fant du noen glemte skatter i haugen din? Det gjør ofte jeg...

  SvarSlett
 7. Ååå, sukk! hanne du lager sååå fine kort altså! Du er kjempe flink!!! Du kan trygt lage kort av restepapir igjen for du fikser å finne det som passer kjempe flott sammen! Det er det jeg synes er vanskelig med rester...ha ha rester som passr sammen til å bli noe fint! Likte det øverste bursdagskortet med sirklene utrolig godt. Og så var det så stilig å sette rosene sammen til en ordentlig blomsterbukett på dåpskortet! Selv om du sier det siste kortet er enkelt så er det iallefall nydelig! har aldri prøvd å ta vannpensel på distress kantene i et stempelmotiv for å duse det ned...lærte noe nytt der...det må prøves en dag! :) Håper det er bra med deg! Klem

  SvarSlett
 8. Nydelige kort du har laget!
  Takk for at du deltar hos Sketchy Colors denne uken - lykke til!
  Go'klem

  SvarSlett
 9. Nyyydelige kort, Hanne!
  Så lekre farger og motiver og nydelige detaljer!!
  Og så flott som bloggen din ble!
  Ha ei flott helg,
  klemmer fra Maya :)

  SvarSlett
 10. Så herlig dette var... Likte måten du har farget motivet på... Dette må jeg prøve!

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥