10. januar 2010

Så hyggelig å bli satt pris på...

Jeg har mottatt fire koselige awarder i løpet av årets først dager - det setter jeg veldig, veldig pris på! Tusen takk til Anne , Anne Marit , Heidi og Lise! ♥ Dere fortjener også en award! ♥
Med awarden følger det noen punkter:

1. Kopier awarden på bloggen din.
2. Link til personen som gav deg awarden.
3. Fortell 7 interessante fakta om deg selv.
4. Velg 7 andre bloggere som du sender awarden videre til.
5. Link til deres blogger.
6. Legg igjen en kommentar i bloggen deres så de får vite om awarden.


Om jeg har så mye interessant å fortelle om meg selv er vel heller usikkert, men her er i hvertfall sju fakta om meg:

1. Oppvokst på en gård i hjertet av Østfold, odelsjente uten så de største ambisjonene om å bli bondekjerring dessverre...

2. Bodde i et hus uten annet enn utedo i halvannet år da jeg studerte - interessant opplevelse som jeg antakelig ikke deler med så mange andre på min alder.

3. Elsker katter - og har gjort et lite overslag på hvor mange jeg har hatt - og ender på over 150 stykker - de fleste gårdskatter riktignok, men alle har hatt navn og vært elsket.

4. Har jegerprøven og er tidligere elgjeger. Har tilogmed skutt en elgokse, på 10 meters hold. Det var en spennende opplevelse!

5. Lærerutdannet, men har ikke jobbet som lærer annet enn som vikar som helt nyutdannet - har jobbet som fagarbeider i barnehage isteden.

6. Blir veldig, veldig fort reisesyk både i bil og i båt...blir bare verre og verre med årene og kan ikke reise med buss av den grunn, bl.a.

7. Shopoholiker. Enkelt og greit.


Jeg har lyst til å gi awarden videre til 7 blogg-venner som jeg verdsetter høyt og som inspirerer meg på både det kreative og det personlige plan. Gleder meg til å lese deres 7 fakta om dere selv, damer!

Hilde/Scoobie - designteam-kollega hos DinHobby med en helt egen evne til å bruke farger og former som gir harmoni til det hun lager. Du er ei tøff, humørfylt dame som jeg er glad for å ha blitt kjent med!

Therese/Sesse - også designteam-kollega som lager herlige kort og sprer om seg av sitt herlige, kreative vesen og sin lidenskap for hobbyen vår. Setter pris på deg!

Vyan Mica - en nydelig kunstnersjel og en tusenkunstner, alt du gjør blir det kunst av! Flott blogg som det ligger mye jobb bak - stort engasjement og har alltid gode ord å komme med! Er så glad for å ha blitt kjent med deg!

Piabau - gjør meg målløs med alle dine vidunderlige kreasjoner! Jeg beundrer deg for all din kreativitet og sans for detaljer, og jeg setter pris på at du besøker bloggen min og legger igjen spor etter deg!

Camilla - jeg har fortsatt ikke kommet over Magnolia-oppskriftsboka di - den er noe av det vakreste jeg har sett! Utrolig dyktig kortlager med en fantastisk evne til å fargelegge stempeltrykk! SÅ inspirerende!

Kristine - en av de første kortlager-bloggene jeg tittet innom - og jeg ble helt betatt fra første stund. Du mestrer så mange ulike stiler og lager det ene vakre prosjektet etter det andre. Det er alltid en fryd å titte innom deg!

Camilla - ei nett-venninne fra mange år tilbake! Elsker bloggen din med alle interiørbildene og ikke minst prosjektene dine. Du deler min lidenskap for interiør - og jeg drømmer meg bort gjennom alt du deler med deg i bloggen din! Glad for å ha blitt kjent med deg!
3 kommentarer:

 1. Tusen tusen takk, ble rent rørt jeg. Takk for veldig gode ord Hanne!!!

  Awarden har du ærli fortjent, for kreativ det er du virkelig =)

  Nattaklem.

  SvarSlett
 2. tusind tak for awarden og de søde ord. jeg er meget glad for den men er ikke så god til at få givet dem videre men tusind tak og ha' en dejlig dag.
  knus Pia

  SvarSlett
 3. Tusen takk for awarden, Hanne. Og takk for de vakre ordene. Jeg skal ta den med og sende den videre, men jeg må bruke litt tid på å finne 7 interessante ting om meg - kan jo ikke akkurat repetere det jeg sa i fjor da "7-ting-du-ikke-visste-om-meg" gikk som en farsott rundt omkring.

  Takk skal du ha

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥